kereta baru

tadaaaa.... tunjuk sket kereta baru nih.... untuk makluman.... ini memang bukan lah kereta aku ye...hehehhe...kereta seseorang itu..... hari tuh dia datang bawak kawan2 jalan2...ngan kereta baru...heheheheh...toyota wish......
aku kan harituh... plan nak ngambik dvd player yang siap hada screen bagai.... budget tak cukup.... so... tgk jer lah yang kat car orang ye.....hehehehe...
hah...kalau yang tatau itu apa.... sila lah jakun.... itu adalah reverse sensor... ke..?? apa bende jer lah yang korang nak panggil kan... tapi something to do with the reverse lah kan.....
walaupun car aku takde... seb baik aku ada kawan2 yang berkereta besar... yang memang dah siap lengkap ngan alat cenggini.... so takde lah jakun kan..hahahahah... kalau ada kemampuan... nak jer aku letak gak kat car aku...hah...korang... ada niat jugak tuh.... heheheh... tapi untuk sementara nih... nak letak reverse sensor yang bunyi.... tut...tut...tut... tuh pun aku kene hold.... heheheh.....






Comments

atty's said…
kete sapa tu sid..
haya_yaya said…
best...best...kalo Murano,ade 5 kamera kalo x silap..ces!!byk sungguh...
adenium said…
atty's - alamak kakty.... empunya taknak di reveal plak..hehehe

haya_yaya - ooo... pakai murano erk....nak tumpang...nak tumpang...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam