citer bahulu

citer bahulu sket.... aku nihy bukan penggemar bahulu ye... tapi sebab ada bahulu yang dah di inovate skang ni... aku suka jugak lah... walaupun... aku yang selalu ghairah nak beli..tapi lepas tuh export umah adik aku jer manjang bahulu2 tuh.....
nih korang view lah sket pasal ,bahulu classiq, kat maner.... tuh abca kat bawah tuh..... harituh adik aku ada lah citer2 pasal bahulu nih... tak sangka plak kat sini kan... emmm...



kat sini..kalau korang nak buat doorgift ke.... haper ke... bleh lah datang tgk... macam2 bleh pilih.....
yang nih... 2 biji rm0.80
ini... rm3 kot... untu 10....
ada gak yang rm1.20 untuk 3 biji.... lawa gak pacakaging dorang....selain tuh,...kat sini... ada gak jual... kerepek tuh... best... aku dah try... again...aku kan suka kerepek2 nih,..hehehe...selalin tuh ada gak jual...frozen food macam karipap... roti canai bagai.... ada serunding... kuah pecal...etc lah ye...
tempat nih jauh sket dari kl....tapi kalau korang suka bahulu... atau ada tujuan untuk carik bahulu.... pesalahnya kan..... datang sampai sini.....hehehehehe







Comments

atty's said…
kt kg kty..kbykan org kampung buat perusahaan bahulu nie ah..naik jemu dah makan bahulu..tp suka bahulu jem..tart nenas ..
MY HEART said…
Bestnyer..
Tengok bahulu ingat hari raya huhuhu...
adenium said…
atty's - ooo... yang roll tuh erk kakty... tapi kita tak suka nenas...hehehehe

my heart - skang tak raya pun dah ada bahulu tau..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam