zoe.... is flying soon....

korang ingat tak kawan aku zoe... dah banyak entri yang jelas pasal dia lam blog aku kan..hehehe... kan aku ada cakap zoe nak g US.... sanbung belajar kan... so... she is leaving us really soon.... raya kat US lah ko .... ko nak aku poskan ke kueh2 raya nya...hehehehe...



haritu.... dok YM ngan zoe... dia plan nak g tgk harry potter.... with some other frens jugak... so aku join jugak lah.... kelam kabut aku harituh... ngan morning ada appointment ngan kawan ... tetiba ada kawan lain plak ajak lunch... lps tuh.... ada facial appointment... nak balik KD lagik tukar baju nak g movie.... huh... ngam2 soi jer sampai 1 utama.......



lps movie... kitorang shoot g pandan indah.... for latttteeeeeeee dinnier.... huh sungguh aku tak hengat makan lately ye.. dan badan aku sungguh dah gemukkkkkkkkkkkk.... jom layan few gambar food yang kitorang order....










hahhhh./.. nih lah zoe.... thanks for the dinner treats... patutnya kitorang yang treat ko.... tapi takpe lah... nnt aku buat kan munchy2 kesukaan ko tuh ye..heheheheh....



selamat terbang zoe.... all the best.... selamat jadik pelajar..hahahahah..... assignment... exam.... JENJALAN JUGAKS!!!!!.... again... all the best....










Comments

Harry said…
u all memang bernasib baik dapat further kat oversea...me.. tak de harapan... sebb dok kat admin, not lecturer....nak sambung kat dalam malaysia pun.. ada quota.. n not simple as boleh dapat macam tu...
sedih...huhuhuhu
anyway.. selamat jadi pelajar zoe...
mayang, u bila nk gi uat PhD...?
zOe said…
adoi aku ni makan tak hengat..nak kena diet la before ngadap korg kat opis tu kang ...nway thanks for melayan craving ku ..u guys r d best :)
*ayu* said…
makanan nya..ya rabbi!! meletops!!!!
adenium said…
harry - sambung kat mana2 pun takper harry... insya allah kalau ada rezeki u... dapat jugak nnt....
PHD.. emmm ..looking fwd jugak nih... tapi tatau tajuk nak buat apa lagik lah... errr,... bleh gitu..??

zoe - still have a chance kan... before flying..hehehe

*ayu* - babe... nanti kita gi sini skali nak...jommmm

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan