makanan ringan dari sabah..

wahhh... makin berkembang erk... industri KS kita... suka jer aku msa nampak amplang nih kat petronas.... wahhh senang lah kan... takyah tunggu g sabah dah.... .so... the next visit... aku tgk... kat another petronas pun ada... oooo... memang sah2 lah kan memang dah senang nak dapat kat semenanjung skang,.....walaupu rege a bit mahal... tapi still orait lah kan....

aku kenal amplang nih... masa first time g tawau... lama dah... masa tuh... this amplang not so well known kot... since dorang ..orang2 sabah.. kata... susah nak dapat... kat tawau jer banyak... patut lah aku tak penah jumpa....

later... mungkin dah glemer kot... ada jugak.. aku dapat dari sandakan ker... atau...kk..dan skang kat kk pun dah belambak.... dan aku memang tak lupa lah beli nya kan....

suprise.... kueh cincin pun dah ada tau..... rege dlm rm5++ kot kalau tak silap.... dan amplang tadik...rm4 ... takper lah mahal sket pun kan.... aku suka dua mende nih...(apa saja yang aku letak kat blog..aku suka kannn..hahahah)
kueh cincin tuh...walaupun tak sama... tapi not so bad lah kannn..... tapi kan korang.... amplang itu.... sungguh hancus.... langsung lah larik rasanya.... series.... memang langsung tak sedap.... larik terus tauuuuu.... frustttttt..... naper lah jadik mcam nihhhh...????






Comments

MY HEART said…
Mana untuk ai???
adenium said…
my heart - reen nih kene beli sendirik kat petronas..hahhaha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam