SETEM lagik...

nih rentetan g tgk SETEM..... series korang... tajuk SETEM...yang belakon... afdlin shauki... sathia.... dan yang lain tuh...ilang akal.. aku takleh nak agak macam mana jalan citer tau....hahhahah....

tambah pulak... ada POS Malaysia.... hah... aku takde lah tgk sinopsis ke hapa.... so memang aku dok agak... camner lah citer nya kan.. yang pasti satu jer... aku mesti gelak lah kan...
nih ADAM dan aku... yang memula sekali menang setem gambar kiter sendirik ye.... tapi sayang lah plak nak pos kan.. simpan jer lah... lagik pun..nak surat kat saper...??hehehehe

fetri yahya (TV3)... emmm tinggi gak dier erk....nampak kecik jer...

setem ..ada gambar muka aku... yang aku menang tuh...hehehe

tak sempat hambik gambar ngan bront...

yeyeye.. afdlin ngan aku.... aku minat sgt dia... (kalau ada org tuh baca... u ingat tak i kata afdlin nih abang u... :-) .... betul lah... sebijik macam u... tgk dia bleh i tingat kat u plak..hahahah )

norkhiriah n aku... aku suka gak nih..ko bagik lah watak apa pun... mesti jadik punya.....

azean irdawati....

kori...

before mula tuh ada cocktail..... nih adam (hah adam.. 2 lagik gambar u kali nih..hehe) ngan rose

aku sgt lah enjoy tgk setem malam tuh....


















Comments

atty's said…
nak le setem muka sid..
adenium said…
atty's - kakty...nanti sid poskan kad raya ye..hehehe
♥Syamelia♥ said…
sid,
i pun frust x sempat amek pic dgn bront...
xpela, yg ptg dpt pic dgn afdlin...
poyos jer kn, dtg2 terus amek pic...
hehheheh...

tahniah coz jadi pemenang pertama yg naik stage...
siap fedtri ckp suami isteri lagi...
----larikkkkkk
Liza said…
menarik gak buat setem muka kita kan? nak buat gak ler kat pos malaysia
adenium said…
syamelia - amy... afdlin memang best.. mmang poyoo...kannnnn
seb baik bukan suami isteri... kalau tak.. emy takleh lah menang first couple untuk setem..hahahah..
hahhh...mana nak larikssss

liza - buat kak liza pastuh kita tukar2... emmm ingat zaman2 kumpul setem dulu...hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan