sesi make-up la pulak...

hahahah... dah takde keje sgt ke aku...???? lps masak... makeup plak..... saja jer sebenarnya.... kebetulan aku bawak....makeup ku ke umah adikku... hah.... aku tanya... sapa nak makeup... dah 2 orang jer adik aku kt situ.... macam saja lah nih ...nak suh dorang kata nak...

muka setelah ditanggalkan segala susuk..hahahaha

lepas makeup... nasib lah kan... walaupun..kaler mengikut kaler aku..hahahahha... takde shading kaler negro tuh lah... nak bagik nampak mancung hidung dia nih.... hahahahah... hah..ko jgn main2... kalau kelengkapannya semua ada... lebih lagik lah hasilnya....nih pun ko dah sukak hati kann..hahahaha

mascara...dah lebih 6 minggu bukak tuh.... yang kat sasa skang rm29.90 ... blom beli lagik..hahahahhacomot jugak lah matanya.... dah.. tangan kakak andam kurang senih... hahahah... so jgn banyak lelap mata...hahaha

tadaaa... sorang lagik adik aku..... seb baik ada dua orang adik jer... ehhh tiga sebenarnya.... tapi kalau si meme tuh ada... takdenya lah kuasa dia nak layan di makeup nih.... kalau dia ada pun... aku tetap makeup 2 orang nih jugak.....sama kan kaler tudung ngan eye shadow nya...hahahaha.....walaupun aku belajar... dan nak belajar makup.... tapi blom lah pandai nak mengandam..hahahahah...
errrr...aku ada hati nak mengandam ke... errr...belum ada niat.... hehehehehe





Comments

atty's said…
wah sid..okeh ar tu .kira ade bakat jugak ..
Ayu Zuraida said…
minggu ni ada sesi andam lagik x?nnt lenkali klu nk dating nk pnjm mak andam ni la tolg mekapkan.hehehe..
cik syahira said…
tiba-tiba sy pun nak que tadah muka..
ingin di make up..
cehhcehh..
T.T"
adenium said…
atty's - hehehe..kakty... sid memang berbakat untuk mencuba sesuatu..hahh.. ada k bakat mencuba.. erk..

ayu zuraida - minggu nih sessi masak lak...

cik syahira - sebelum q kene isi borang dulu..hahahah
Mr & Mrs MonDoK said…
.:: Talent nak jadik kak andam dah ada da tuh... Meh!!! Nak join sama!!!

Teringat masa zaman belajo dulu, ngan kengakwan memasing menepek muka ngan mekap, pastu dok gelak reramai... wakakaka!!! Kunun make-over le tuh... ::.
adenium said…
mr & mrs mondok - hehehe... talent ke...heheheh...jom join jom...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan