MARY KAY

korang.... pernah dengar tak MARY KAY (MARY KAY ASH).... aku memula memang tak pernah dengar... tapi bila ku citer kat my sister... before aku g sini... adik aku cakap... dah lama dah ada product nih... she happen to know bout this product since dia skolah lagik... woooo... ye ke....

antara product2 mary kay....


mary kay adalah US based product.... gambar2 di bawah... memang sengaja di snap... untuk korang baca sejarah nya ye...heheheh











dah lama rupanya product nih bertahan.... hebat...hebat....... tag line mary kay nih... enriching women's life... mendalam kan maksud nya....bagi aku tag line itu memberi maksud yang wanita boleh mendapat sgt banyak faedah ye bila mengenali apa itu MARY KAY.....

tadaaaa... tgk these 3 ladies... mesti korang dapat agak kan... apa yang aku nak citer kan..... hehehehe









Comments

Umi Rose said…
yer....saya tau saya tau...(sambil angkat tangan cam budak sekolah)
BaiDuRi said…
jgn tatau saya ahli Mary kay tau..lama dah..time tu kita kat blok C lagik..tak ingat sapa panggil saya ada demo kat Porg Ekonomi time tu..pegi tgk demo trus jd Ahli..sbb..bayaran sekali utk seumur hidup..dpt kit + sticker Mary Kay kaler pink..tu yg suker sgt. tapi sampai sudah tak tampal pn sticker tu..huhu..baru ni pn ada jiran yg adik dia wat mary kay dtg nak wat demo kat rmh..huhu
adenium said…
umi rose - haipp... u tak aci bgtau....hehee

baiduri - lor... ye ke... hehehehe... apsal kita tatau erk... ke tak perasan...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan