siapa yang memanggil....???

bila baca entri kat laman baiduri... baru aku ingat.. citer sekerat jalan dalam draft.... so aku olah lah balik...kannn....


actually sebulan lepas lah kot... ada aku dapat panggilan.... pagi2 buta... dlm kol 2++ am gitu.... tapi sbb ngantuk sgt.... aku buat tatau jer... dan kalau ada emergency ke... mesti org tuh akan sms kan... kalau nak kata kaum kerabat aku... dorang mesti akan carik aku kat no lagik satu..... ada few miskoll jugak..... so aku sambung tido... dah tuh... dlm kol 4++ am ada lagik...... sapa erk...??? kalau emergency...mesti ada call susulan kan....

lps tuh aku dok tanya gak kengkawan... sorang dua kot ada yang tau no sapa ..tatau plak... dah tuh ada sorang kawan aku nih... adventurous kot...dia kata...meh dia try kol.... masa dia koll... tutup lah plak hp tuh.... dan malam lagik dia try...tutup gaks....

esoknya...ada satu no plak kol kawan aku.... konon nya...kawan aku nih kol hp wife dia... dah kalau pompuan kol hp wife dia... apa ke masalah kan..... dah tuh... macam2 plak tanya.... tapi kawan aku tuh takde lah plak reveal apa2....

lps tuh..kawan aku suh lah aku kol ke balik kan.... kot2 lah aku kenal ke.... aku kol lah... harammmm tak jawab nya..... dua kali kot aku dial.... dah lah... malas aku nak kesah kan.....

dah tuh... ada lah jugak aku kadang2 tgk ada miskoll dr no tuh... ye lah..aku nih kadang2... kat utara...tepon aku kat selatan.... tapi kalau aku tgk miskoll no tuh... takde lah aku nak kol dah....

tup2 baru2 nih jer... ada kol... dari no tuh... malam... awal malam lah... aku angkat lah.... aku dok hello2... dia diam.... gilo apa ko.... kat serrounding tuh... aku dgr suara lelaki....aku letak.... then ada kol lagik.... hish...tak paham..... dah tuh.... aku malas lah nak layan..... tetiba..esoknya...pepagi buta... aku bangun tido... ada jugak kol......

aku pun pelik... apa dia nak ntah.... takper lah... selagi tak menyusahkan aku...ok lah lagi kan.... aku diam jer lah..... malas lah aku nak kecoh2 ... tapi itu lah.... kdg2 dgr phone memalam..pepagi.... kacau gak tuh....







Comments

*ayu* said…
sid.. ayu paling tak suka orang kol gini tau.. isk..

boleh naik darah!
huhuhu
BaiDuRi said…
ni semua gara-gara DIGI wat promosi, kalo cakap kurang seminit x kene caj..hehe..sesuai tak alasan tu?

suker ayat pompuan dlm iklan kat radio tu..""aahh..boleh jalanlah!"..hehe..buleh guna ayat tu nanti..
adenium said…
*ayu* - huh... tuh yang malas nak kol balik ker hapa.... tak suka... memang naik darah wooo...

baiduri - errr... tapi itu bukan no digi..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam