citer besday kak red

aku nak citer pasal besday kak red ....banyak citer nya... tapi aku citer yang menarik jer lah kan...hehehehe.... ini kat bora ombak ampang..... malam tuh kak red ngan sirman nak dinner kat situ... katanya lah.. hahaha.. padahal... kami GBM nih dah menunggu untuk serbu.....

emmm GBM dah lah takde email2 harinih... dorang takde pun nak buat makan2 erk bulan nih... biasa nya tiap bulan kitorang ada meeting... tetiba julai takde plak..??



takper lah korang.... sentap jugak mak tau.... tetiba jer takde meeting julai....
tetiba... tadaaaaa.... wahhh kitorang... GBM... bila dapat q dari sirman jer... terusssss... serbu.... hahahahah.......
terharu ke kak...??? heheeheh... ini ada lah plan tau... walaupun... tatau apa yang di plan kan... dah sebulan GBM plan dalam jemaah tanpa mummy tapi with daddy hehehehe
kek nih... kitorang tempah kat SR... bojeng pun turut menyumbang idea ye...
hah.. korang plan lah konon ye.. meh nak calitkan 38 kali kat muka sorang-sorang... cepat tadah muka.... nasib baik ayu tak bawak shu...so ada lah reason kitorang tak kene calit kannnnnnnnn
sessi bagik hadiah....yan mulakan.... wahhhh bulu kambing kladang mana ko kebas tuh yan....??? ladang stage ye..hahahaha... sedihhhhhh yan dah betul2 jadik GBM bahagian selatan..... yan.. we gonna miss u ... :-(

then follow by rose memberi watikah.... apakah itu... huh pacakge spa ko... pilih kak yang mana nak... hehehe

lepas tuh... aku lah pulak kan...... apa tuh... heheheheh....
tadaaaaa....... ayu the sun lah plak punye turn.... set itu ada lah dari bodyshop.....
hah dila pehal ko cam takut2 jer... eheheheh.... dilla bagik glass chess set........
lepas makan bagai... ada sessi gambar lah kannnn... apalah kami kalau tidak bergambar...
malam nih belum practice makeup lagik lah kak...hehehehe...
sessi tutup mata harus lah ada.... korang nampak ke... ??hehehehehe
itu lah mummy n daddy..... bro... seb abik tak kantoi kan.. walaupun kak red dapat hidu...hehehehe
gitu lah citer celebration nya.... tapi ada gak lah citer di sebaliknya..... camner.... nanti lah aku citer.... hehehehe




Comments

MY HEART said…
Kak Red,

Happy Belated Besday...
best nyer .meriah ..
happy belated berthday to redmummy

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam