another version of naili's - sentol

hah korang... citer naili's lagik.... this version...kat sentol plak... nice place.... tapi klau siang mung tak cantik sgt kot..... kalau u all visit at nite... lampu2 tuh nampak menarik.... cantikkkkk

so these are the 3 branches yang ada......


nih air rainbow tree yang maca dah aku tunjuk harituh...ngan aku nya air tuh... floating island....
wedges... korang mesti dapat agak sapa yang order kan.... dah tatau nak makan haper...hehehe..konon lah kan....
nih..naili's speacial kot.... nasi goreng.... meriah sungguh... macam2 ada
meehoon tomyam....
cucur bilis...mesti takleh tinggal....tapi yang kat ampang lagik best lah cucur nya...
just nak share menu2 yang korang bleh dapat kat sana.... senang lah bleh pilih sesiap korang nak makan haper...






so memacam pilihan ada..... g lah cuba naili's....





Comments

Munirah Abd said…
mlm ni saya berbuka nasi lemak..

nailis tu saya akan terjah lepas abis ganti semua puasa...

ngegege.. :D
BaiDuRi said…
wah!tak tahan nengoknya. Selama awak dok citer psl food takde la teruja sgt tp yg ni..huhu..tgk cucur bilis tu pun menarik sgt..mcm home made..hmm..keerrr sbb saya posa?hehe..nanti ajak asben date kt sini..
adenium said…
munirah - sesungguhnya aku jugak berpuasa..hahahah..
bila nak g nailis tuh...jom..hahaha

baiduri - tapi memang tiap kali g nailis... memang tak miss lah cucur bilis nya... gi..jgn tak gi...hahaha
itangmanih said…
so far sy pi kt sentul branch tu jer sbb dekat ngan umah...tu pun kekdg la,kalu teringin...hehe...tiap kali pegi,mesti lama dok tenung menu sbb byk ngat...ada sekali tu sy order big bite (burger)...mak aiii,besau sungguh smpai kena tapau bwk blk...pastu mesti order ubi rebus...sedapppp...pasni kena try cucur lak la...
adenium said…
itangmanih - wooo cucur dia memang tak pernah miss lah klau g naili's... wpun ada tmpat lain yang cucur lebih sedap... tapi..i penggemar cucur hahahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam