everybody loves friday ...

it wasnt friday....but it's TGI FRIDAY's ... heehhe.... actually kan... monday tuh (minggu dulu ye)aku sungguh lah starving giller... due to not eating anything on sunday...hah ko... dah kedaung (pinjam ayat ye kak red..) sgt ahad tuh kannn ....

bfast... i had a cup of milo... ngan biscuits.... tetiba dlm kol 10... huh giller2 lapar.... adoiii...dah lama tak lapar cenggini.... call sorang kawan ajak g lunch... huh..macam dah takde kawan dah kat ofis nak ajak....

semantara tunggu kawan aku nih... dok google tempat makan nih... segala mende rasa nak makan... dah tuh...ntah camner aku bleh tersebut tgi nih...hhahah


iced chocolate (for me ) and watermelon juices

emmm i alwitz luvs this salmon.... sedappppp..... tapi tahap aku yang lapar nih pun... aku paksa kawan aku tuh tolong habis kan mashed potato tuh.... nak salmon lagikkkkk....


nih kawan aku hambik steak... atas recommend aku lah jugak... motip..??? aku nak jugak rasa steak tuh.... hah... fries itu jugaks adalah aku yang nak... melampau kan aku... hahahaha... seb baik kawan aku nih memahami... memang dah paham sgt kan u.... errr... sebab tuh badan i naik kan... hahahahah....sebab aku nak rembat fries byk2...sbb tuh jugak aku suh kawan aku tolong habiskan mashed potato aku tadik...

dessert yang biasa2 jer... share jer lah ... dont feel having dessert pun... (konon lah kan.hahah) tapi order jugak... emm nampak cam menarik... tapi so-so jer lah... tak best sgt.....

hah naper tetiba ada PAC plak... pac adalah tak jual kat fridays erk... al kesah... aku dok citer aku shop make byk bulan nih... sebelum food sampai dia sempat baca blog aku... sampai kat entri make-up...dia tanya... nih lah make-up yang u kata habis RMXXX tuh ye........hah korang... tak kira..kawan aku tuh laki pun.. aku citer gaks....

kebetulan ada plak lam bag aku... aku terus bukak tunjuk... macam lah kawan aku nih make-up artis... dia tgk jer... dah nampak aku nak sgt tunjuk kannnnnn... hahahah... kang kecik ati plak kannn....

pac nih ada dlm bag ..sebb aku baru lupa nak ltk simpan kat umah lps hambik tuh... hah bleh cenggitu.... hehhehe.....











Comments

daela said…
sid...dapnya...mkn kat TGI..lama aku x g sana...
atty's said…
sid..steak itu sungguh menikam kalbu gue..loh..
adenium said…
daela - dila... aku suka chillies lagik.... emmm jom g chillies...hahaha

atty's - memang benarrrrr...hahahaha...tapi salmon itu pun sungguh sedappppp..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam