disebalik citer birthday

jom citer sket disebalik cite besday kak red tuh... actually GBM dah plan lah kan... nak buat sumthing... kan kitorang memang tiap bulan ada meeting... tarikh tuh memang GBM dah blog sebulan yang lalu... tapi dalam jemaah... saja lah di war war kan beberapa date lain.... kebetulan yan pulak dah kene keje kat johor nun... so tarikh2 yang di war war kan itu menjadi lah tidak sesuai... heheheheheh....
kami jugak telah booking byk tempat yang berkemungkinan menjadi pilihan kak red kannnn... mesti lah yang ada tomyam... tomyam putih ye.... hehehehe...
tapi disebab kan kak red agaknya pelik ngan sirman nya style... a.k.a pangai ... yang nak book bagai untuk dinner dorang... kak red agak lah si sirman ada komplot ngan GBM.. hah memang ye...
seb baik baik lah penginapan dorang di sekitar ampang... kitorang dok lah tunggu q dari sirman sambil bertebaran dibumi ampang.....hahahahah...last skali... jadik lah jugak kan... di bora ambak...

hah... touch up ayu... jgn tak touch up....hehehehe

rose pun sempat...eh korang tau ke kat mana nih...??? kat ampang sports planet ye... tempat org main futsal.....
yan.... pun sempat.... hehehehe
thanks ayu... lip gloss dari clinique... for hadik beradik GBM...tgk lah jari jemari ku yang macam skeleton itu..... huh.. tgk jari macam empunya jadri tuh jurus jer kan... tgk badan.,... huh tak padan ngan jari....
lps dapat sms dr sirman... kitorang bertaburan lah kuar dari tempat futsal kannn.....
apalah blog aku tanpa gambar makanan.. tempe ini adalah sedap....
sayur kailan....
ini adalah ikan steam ngan tomyam... yang dah diorder oleh mummy n daddy ..... real tuhhh
kerabu mangga ... dancing fish ke mende ntah..ngan sayur
ayam pandan......etc



untuk tak memenuhi meja... hah...hambik sesiap ayam pandan masuk lam pinggan..jimat space...
close -up gambar kat cake tuh... kenapa gambar nih ye...???hehehehe
so cenggitu lah.... citer nya.... in brief lah .......




Comments

Munirah Abd said…
oh makanan..
makanan..makanan.. :D

good job lah gbm..mmg terbaikk buat suprise party tu..hehehhe
atty's said…
besh ar korang..buat supprise utk red..nasib tk kantoi..
adenium said…
munirah abd - sebab tuh aku susah nak kurus dik... makanan..makan...hahahaha

atty's - huish... susah gak nak men suprisenya kakty..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam