rocky yang basi...

ehhh korang.... tau tak rocky nih.... aku pun memula tatau jugak... tapi.. adik aku selalu belikan haziq rocky nih.... so... aku tau lah kan... tapi... aku takde plak penah rasa..kalau pernah teringin... haziq plak tak bagik... kadang2...taknak pun..... nih perasa coklat....
ada gak perasa strawberi... baru nih... aku g 1 utama... aku beli 5 siap2... senang.. kalau dtg umah haziq bagik jer... plan nya... 5 tuh... sempat lah 5 kali datang... nan ado... sekali datang jer.... haziq... kalau dah bukak... ken main lah dia bukak.....
hah yang nih perasa susu.... arituh... on the way balik dungun aku nampak kat petronas... dah tatau nak beli apa.. belikan haziq nih..supaya dia bleh dok diam dlm kereta.... skali... aku tu juk jer.. dia buat tak minat.... tak nak lah tuh... memula dia kata bukan rocky nih....pastuh dia cakap kat umi dia..'mi..along beli rocky yang basi kan...'
blom rasa...dah kata basi.... biasanya dia kan suka yang strawberi ngan coklat jer.....
eehhhh.. tapi kan korang.... sedap jugak rupanya rocky nih... patut lah si haziq suka sgt.... dah beli 5 kotak.. sempat lah dia bagik aku rasa... kalau tak...kedekut..hehehe.. skali..dah dia tak nak sgt yang milk flavour nih... aku gak lah yang bukak.... skalik... best... bagik kat haziq.... 'emmm dah tak basi lah kan long....' ..hah ko... hahaha



Comments

Lyn Yusoff said…
sid,
i love rocky tuh..
i suka yg choc tu. strawbery tak bape suka sgt..
tapi yg last tu tak pernah jumpa lagi.. sure kena carik ni..
hehehe
JIVEBUMZ said…
rocky! pernah makan sekali best jugakkk rasanya

balik keje nie nak g beli ar heheh
adenium said…
lyn yusoff - lyn..yang milk tuh kat 7-11 ada rasanya.. cuba..jgn tak cuba..hehehe

jivebumz - bestkan.. lps ni kene beli dua lah satu untuk haziq n 1 for me..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam