camping

minggu nih banyak citer haziq ye... dah haziq skang jadik modal untuk aku updates gak kan... heheh... nih kesah haziq camping... camping kat mana..??? hahaha.. kat umah mamalong dia jer... dah lama nak tunjuk kat dia khemah tuh... tapi asyik terlupa jer... so... weekend baru nih.. beriya lah bukak khemah untuk haziq....

muka happy giller nih... bila khemah siap...

seb baik achik rajin nak layan pasang kan haziq khemah ...seb baik achik pengakap...
siap ltk floor cushion supaya haziq bleh tido bagai... oo... kalau nak tau.. si meme dulu... masa aku beli khemah nih... siap pasang dlm umah... dah tuh... dia nak sgt tido dlm khemah... sbb tgk orang gi camping... dah tuh letak lah toto ,.. floor cushion..selimut bagai dlm khemah... lps tuh.. takut jugak tuh... walaupun dlm umah...dah aku kene tido kat luar khemah tuh... masa tuh achik baru standard 3 or 4 macam tuh lah kot...heheheh
best nya tido dlm khemah... kejap suh bukak pintu..kejap tutup.. dah mamalong plak rimas... ehhehe
haziq dok curious org besar boleh masuk khemah ke tak.. sebab bila dia berdiri.. dah sama tinggi ngan khemah.. eheheh... orang dok khemah untuk tido jer...
dapt khemah depan umah mamalong pun jadik lah kan jiq...hehehehe...



Comments

Dy said…
Mueheheheheh...weiiii Haziq....isap puting lagik ker??? Tak macho ler gitu
FaTiN said…
haziq x nak join kak fatin masuk dalam khemah sekali ke?? ;D
Liza said…
dulu suka gak camping, skrg nie maleh ler
adenium said…
Dy - dy nih haziq jawab , Haziq: aunty dy.. isap puting tuh aziq nya fave past time tau.." .mauahah

fatin - kak fatin khemah kat maner tuh....

Liza - sid tak penah kot camping2 nih kak..heheh
Anonymous said…
gud boi nye babay umi...
(ayat wajib..)
adenium said…
holaa...
Ayu Zuraida said…
jiq..dulu mamalong penah jadi guard kat luar khemah tu masa achik camping..nasb baik mklang xjoin achik camping..:P
adenium said…
ayu zuraida - skang tak payah dah..achik dah berani...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan