owwhhh..sudah isnin...

dah mula bekerja kembali kita erk hari nih... how's your weekend korang.. aku..?? orait lah.. not so bad... beraktiviti jugak lah... takde lah dok ngadap dinding sahaja...atau tidooooo sepanjang hari....

seawal jumaat malam..dah tolong gi shopping benbarang dour untuk adik aku... dah tuh..singgah manjakaki.. untuk buat foor refloxology sket... best nya rasa.. wpun 30 minit sahaja....

seawal pagi pagi sabtu... wahhh..bangun awal nih... beriadah... jogging sket...kat taman lembah kiara... TTDI... haziq pun nak ikut.... bawak lah jugak.....lpeas tuh.. punya lah penat.. ketidoran... hahaha.. bangun tido.. dapat sms jemputan kawan lama... yang dah lama tak jumpa... almost 20 tahun kot.... ada kenduri kesyukuran... kat area umah my sis jugak... kene pergi nih... sebab dah lama sgt tak jumpa dia.. dan nak sgt jumpa....

sunday... hahah... back to my tidor again... walaupun... ada banyak kerja yang nak kene settle kan... tapi... tak berkesempatan lah pulak.... sebab..amat keletihan dan kemalasan melanda.... tatau lah.. sampai nak draf kan schedule yang orang mintak pun tak terbuat..padahal... simbol $ tuh dah ada.. pun bleh tak tersiap... camno... review untuk lecture pun tak buat lagik.. adoii... semua kene bereskan dlm masa terdekat.... draft dah nak kene submit harinih... kalau tak... melepas $$... nnt dia carik orang lain plak...

so selamat bekerja ye semua... :D


Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam