cheesy boy

nak citer cheesy boy punya hal.. tapi tak letak lah gambar cheesy boy tuh... kalau dah nama cheesy boi tuh... sapa lagik kan... dah sah2 lah si haziq... nih ada lah kesah,... aku dok beli cheesy wedges kat dia ngan acik nya... beli satu sorang cheesy wedges..ngan ayam jer 2 ketul.. sebb yang lain dah kenyang...
haziq nih... kalau ngan cheese... sanggup lah mamalong dia mati pun... hehehe.. janji dia dapat makan cheese.... dan kalau tiap kali bawak dia gi beli groceries.. kat bahagian sejuk beku tuh.. sah2 lah dia nak cheese....

dah kebetulan hari tuh achiq meme pun nak makan cheesy wedges nih.. bila tanya achik.. nak makan tak... 'nak... tanya haziq nak tak.. bleh beli sekali..' hah,... punya kah ingat achik nya pada anak buah nya... bila tanya haziq ..'nak.. tapi haziq nak esok... tunggu achik balik umah ki man' ... hah... tamak tuh.. nak makan sengsorang kannn
haziq memang giler betul dengan cheese.. ada sekali tuh..aku dok masak sumthing yang berkaitan dengan cheese... tgh tgk tivi.. dok dtg kat aku....'along masak cheese ker..? haziq nak tgk...' ..bila aku bagik tgk.. takde rupa cheese lah.. sebab bagik dia cheese tuh yang 4 segi tuh lah kan... hehehe...lps tuh..dia pergi jauh sket..dan cuba hidu...' betul lah along... haziq bau cheese...' ..haha tuh lah korang... kalau tak cayer... memang haziq sungguh peka ngan cheese nih...hehehe

amaran: cheese boleh membuatkan berat badan anda bertambah... :P



Comments

FaTiN said…
amaran: cheese boleh membuatkan berat badan anda bertambah

looks like kena stop makan benda bercheese..tsk..tsk..

tajam betul hidung haziq=p
adenium said…
fatin - aarrgghhh susah kan nak avoid cheese nih...
UmiMia said…
cheesie wedges yer..lama ah tak makan...tp tu lah..kena jarang2 makan...walaupun berat badan boleh bertambah..tp kalsium yg ada pada cheese pun bagus...
Ayu Zuraida said…
i pon baru mkn carbonara speggeti tadi..dh teringin sgt lama xmkn cheese..
FaTiN said…
setuju setuju! makin bercheese makin terliur, macam iklan pizza kat tv tu.. 25% lebih cheese. nyum nyum!=p
adenium said…
umimia - emm maknanya..kene berpada2 lah rose.. everuthings goes well kalau kita bepada2 kan..hehehe

ayu zuraida - emm seb baik dah ada pizza hut kan kat dungun.. :P

fatin - adoiii.. terliuq..
Liza said…
k liza tak leh makan cheese, mesti migraine, so tak teruja ler...

anyway, tak makan cheese pun gomuk gak...
adenium said…
liza - ok gak tuh... senang sket nak kurus.. takper kak liza.. kan kita tgh dlm proses mengurangkan kegemukkan.. :D
Kaseh NazLieza said…
CHEESE..MMG BISA WAT BERAT BADAN BTAMBAH...TP APAKAN DAYA KSEDAPANNYA MENGALAHKAN SEGALA...AHAKS..
Ayu Zuraida said…
tu la pasalnye..i jnji nk bnje piza kat u all pon xtertunai lagi..xpe2..i ingt..hehe..
adenium said…
kaseh nazlieza - ye betullll kaseh...hehehe

ayu zuraida - ingat takper.. :D

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan