makan-makan di ujung minggu

tajuk tak hengat kan... nak tunjuk amkan jer... hehehe... weekdays... jaga makan... bukan tak makan tau.. jaga makan.... tup2 weekend... makan makan... hah.. abis camno.... tapi layan jer lah kan... hehehehe....
nih makan2 kenduri... dah ada kawan ajak teman gi wedding... gi je lah.. dah lama plak tak jumpa kawan tuh kan.... last minute je pun nih... terus ok jer gi lah...
hah nih wedding favour nya... sungguh comel kan... dalam bakul tuh... ada anak teddy... ngan coklat...wahhh... kalau aku kawin nak buat cenggini gak lah... hah kawin..??? kene carik pengantin lelaki dulu lah.... hahahahahah
yummy... laksam... aku sungguh suka tau laksam.. atau laksa terengganu yang kuah putih cenggini... tapi korang tau lah kan... SANTAN... IS THE CULPRIT.... adoii... tuh yang aku kadang2 buat2 tak nampak... tapi kali nih ternampak pulak.... hahahah... alahai badan....
meehoon sup...kat ani sup utara... yang nih ok.. healthy... hahaha.. dan aku makan... dan dan lah healthy kan......
lai chi kang... adoii sungguh tak sedar diri... batuk... minum gak ais... dah seminggu aku tahan minum ais tau.... tup2... weekend.... melantak minum nih... batuk aku masih tak rocever lagik nih.... adoiiii... suara dah ok lah..not so sexy...hehehehe...
so cenggitu lah... tak bleh lah tunjuk semua yang aku makan... kang aku yang makan hati... tak kurus kurus... hahahahahaha



Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan