...along tolong top up rm25 ye...

jom citer pasal henfon baru... bukan aku punya lah... nih adik aku si meme punya... sony ericcson ..C510 ... beriya nih nak beli hp baru... kakaknya adalah kurang berduit... kalau adik ada duit...beli lah kan...hehehe...
dok lah beriya dia nak beli hp nih... aku tanya... lah ada duit ke tak kan... 'adik ada duit... tapi sket lagi tak cukup... along tolong top up rm25 ye..' ,... emm rm25 ok lah... hehehe... terus jer lah aku setuju...hehehehehe

aku pun tatau lah apa special features nya... malas dah skang nih nak telek belek... ntah.,....macam dah tak ikut perkembangan teknologi jer kan... apa pun.. aku sgt lah nak kan satu hp nih... tapi kalau dah lebih 100 kali nilai yang aku top up kat meme... emmm biar kan lah dulu... banyak mende lain lagik nak settle kan...

meme kata... hp nih... best kalau nak FB... ye lah kot tuh.... punya lah suka bila dapat beli... emmm dok beriya lah membelek telek hp baru plak meme... dok carik lagu... aku pun tak masuk2 kan lagu... yang lama dulu jer... mana yang adik suka... adik bluetooth sendiri lah ye... mesti rajin jer dia... abis lah... hp aku.. hp BIL pun dia dok carik lagu....

kata meme... dah ada hp nih... bleh ambik gambar... baru dia bleh nak start blog... ye ke dik... heheh... hah... camera berapa megapixel pun aku tak ingat nak tanya.... :P
meme dok ada lagi hp lama yang dia tak guna kan tuh... dok susun dlm lemari kot... sampai haziq bleh tanya dia....' henfon achik ada 4 ..buat apa banyak sangat.. dua dah lah achik...' .. hahaha...




Comments

Ayu Zuraida said…
cik mayang..hp ni 3.2megapixel..nnt i dtg kl knfm hp i plka jadi mgsa kene send lagu..hahaha..
adenium said…
ayu zuraida - ye confirm... confirm.. hehehe
zOe said…
wah memey dah start blogging w new fon? sony camfon is superb, most of my earlier pics r frm my sonyE wat .

sini sekrg tgh craze nexus one droid phone frm google ..aku tgh contemplating ni nak angkat yg ni ke nak amik iphone ...aku dgr iphone kat msia mcm byk masalah jer ..
adenium said…
zoe - hahaha aku dah lost track ngan gadget skang nih... ko memang champion dari dulu... aku ada gak terglance mcm tuh pasal iphones

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam