haziq di suatu petang

suatu petang tuh... aku dok ajak lah haziq gi beriadah.... ajak dia naik scooter nya.... ken main lagik lah dia heppi... biasa main skuter tuh kat tingkat dua jer kan... tak pun... bawak gi umah mamalong ...
kasut tuh dah jadik kasut sports dia... asal cakap nak jogging ke... itu lah kasut dia... dah jarang gi jenjalan pakai kasut tuh.... banyak sgt plak kasut dia skang nih..hehehe


tapi as ususal lah haziq kan... nak main pun nak kene ikut... bila dah sampai kat play groud tuh... slides...buai bagai tuh yang lebih menarik minat dia... seb baik... baru lepas ujan... so... dia naik lah jugak skuter nya tuh....
dah penat main.. nak balik.. dah taknak jalan kaki.... ' alah... naper along tak bawak car tadik...' ... kalau bawak car... takde lah plak nak exercise nya....hehehehe



Comments

*ayu the sun* said…
comel la haziq ni!!!
geram!
p/s: pinjam skuter tu, boleh?


ATS SHOPPE - Macam-macam ada!!!
Munirah Abd said…
bila nak dpt gomol ngan budak niii..eeeee
Liza said…
baby dah lama mintak mini scooter nie and k liza dah janji nak beli since she did very well during exam, baca entry nie trus tringat janji yg blum di tunai....
adenium said…
*ayu the sun* - boleh kot aunty ayu.. sbb selalu jer dia bagik kawan2 dia pinjam... kita plak tension tgk..hehehe

munirah abd - dik.. kalau takat cekeding macam ko... jgn lah mimpi nak gomol dia... ko yang kene gomol kang....

liza - beli kak liza.. jgn tak beli hehehe... by the way... congrates to baby....
cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

seronok tau ikuti cerita haziq ni.
suka sgt.
hehe..
adenium said…
cik syahira - dtg umah..bleh kenalan ngan haziq.. :D
Ayu Zuraida said…
auntie ayu xleh pinjam..org y repair tu dh kata jgn kasi org besar pinjam.kecuali mama dia(mklang dia masa ditempat kejadian)..hehe..
adenium said…
ayu zuraida - dah rosak pun maklang...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan