ria ria berzama haziq

petang-petang jumaat nih..kita relaks..layan haziq jr lah ye.. skang.. bukan main lagik lah... kalau ke sini kan.. nih yang malas nak ajak nih... dah achik nya nak shopping...dia pun sibuk lah nak main....
oh ya ... belum register skul lagik.. tapi dah pandai mengeja... antaranya...
'ting..ting..ting....puting'
'CIMB..baby..' ..
abis camner.....????
masa dok bawak haziq nak main segala nih... singgah lah gak kat toys section tuh kan... dah si haziq semangat nak main jer... takde dia nak heran toy pun... siap dari kuar car cakap....'along...haziq taknak garut garut..aziq nak main jer...' maksud dia.. dia tak nak buat pangai lah..... tapi aku seret jugak kat bahagian toys...sebab kan situ ada books... so.. nak carik kan lah buku cartoon ke hapa kan... manjang jer taknak nih... taknak garut lah katanya kan..so terus gi kat mende alah bawah nih jer lah...
tapi..rupanya.. bila dah nak balik... dia baru sedar takde beli haper2 kan.. bleh tetiba haziq kata.. 'along.. aziq rasa macam nak beli book lah...' hahahaha... sungguh untung kan.. tapi tak kuaa lah aku nak patah balik.... len kali jer lah jiq oiii...


bowling

apa nih erk... carom ke...
most fave ...boating... fishing...
ada hati nak naik motor....
main air....
car racing..
cycling...
main tembak2 nih... paling membazir dah lah 2 coins skali main...
emmm dah lah jomm balik.. duit along dah abis.. :P



Comments

atty's said…
sama hobi ngn abg fir nie..
Anonymous said…
comelnye baby umi..
BaiDuRi said…
Jangan tatau Jihah pernah strike 3kali main game bowling tuh..hehehe..
adenium said…
atty's - huh... gini gaya..kalau dua oarng nih jumpa kat tempat game tuh..mau hancuss kita kakty..hehehe

anonymous - KAKAK dia lagik comell :P

baiduri - haziq nih.. kalau baling elok2.. boleh jer spare atau strike kengkadang.. tapi kalau gaya sudah lebey.,...takde haraoan lah.. hahah
Liza said…
suke sungguh si haziq, untung dia ada org nak bawak jalan...
adenium said…
liza - hahaha.. memang untung... ini bukan takat jalan jer heheh...lebih dari itu..
FaTiN said…
haziq ni comel btol, geram kak fatin nak peluk.kui3. brapa umur ni?
Ayu Zuraida said…
jiq..mklang nk main gak..yan mklang sakit kene ikat..:P
adenium said…
fatin - kak fatin... asiq going to be 4 this coming mei.. :D

ayu zuraida - sapa suh maklang main tali... kene lah ikat..
fndrocka said…
tough betul budak tu..macam main gym je.huhu

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan