a-s-a-p

korang...korang kesah tak pasal rokok...?? maksud aku... dok lepak2 dikelilingi asap rokok.. ada orang yang sensitip tak belh kan... aku... aku...??? aku takde masalah pun.... most of my fren pun smoking...laki pompuan sumer ada... so aku dah lali lah... takde hal punya.....

tapi kan smoking tuh bahaya untuk kesihatan.... so kalau tak smoking lagik baik kan... ye tak korang...takde lah nak ada masalah ngan lung sumer tuh...coughing lah.... macam2... aku pun jadik gak lah passive smoker...hehehehe... sakit gak aku nanti tau..hehehe

senang ke nak quit smoking erk... aku rasa tak senang kot...kalau senang... mesti dah ramai yang senang2 jer tak smoking lagik kan..... ntah la.... tatau lah... kene kuat will power nih.... dah will power pun tak sama kan... so... masing lah kot erk...
oh ye... gambar2 rokok tuh gambar hiasan jer.. tapi model nya ialah mr bodiguard...heheheh... korang tau... mr bodiguard kata.. kalau dia dah kawin... dia akan quit smoking... wahhhh...cayalah mr bodiguard.... untung sapa jadik wife u nnt kan... duit rokok tuh... rm9x30= rm270 bleh bagik kat wife..tambah elaun shopping ...kan u... heheh






















Comments

atty's said…
along pun smoking.bila taun nak bentinya..tah
Diana-k said…
ahahhaa..
ni pesanan halus tok mr bodyguard nie kan??? suh dier benti...
mueekekeke
haya_yaya said…
kot betul bentinye kan...?hubby dulu pn cmtu gak..
ampeh jerr...hahahaaa
Umi Mia said…
no commentttt.......hahaha....
kojah said…
sy xleh la bau asap2 rokok nie...klu nk merokok gak, syuh2 pi jauh2 ckit...i lemas la...huhu
adenium said…
atty's - tuh yang moskel kan kakty... susah nak brenti..hehehe

diana-k - yan...dia cakap nak benti..bukan aku suh la....heheheh

haya_yaya - tuh lah kak yaya..sok kalau dia dah kawin... kita tanya wife dia erk...brenti tak..heheh

umimia - hahahah.... rose...sama lah.. bukan no komen jer.. malas nak komen pun ye kan..hahah

kojah - akak ko kebal sis..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam