BKI-KUL

korang.... aku kan suka naik flight besar.... 777 tuh ke... arituh masa g KK aku naik joinning flight yang nak g taipe kan.... masas balik plak.... aku dapat naik flight besar lagik...... 777-200 tuh jugak.... tapi kali nih connecting flight dari osaka....sukerrr...sukerrr.....dapat main game online lagik... takde lah bohsan....hehehe
kata dari osaka kan...so landing kt sattelite hall lah kan....naik aerotrain ke main hall....

satu yang aku malas nak turun kat satelite tuh... sebab lambat nak sampai collect beg sumer tuh... kol 710 dah landing.... siap kuar kat kol 8.... tuh seb baik flight tak penuh.....


itu jer barang aku...plus satu bag lappy yang aku galas.....
skang macam tak best jer kalau kat klia... rasa tak selamat jer... bila korang nampak polis2 tuh ada yang jaga ..standby tuh... since kes rompakan tuh lah kan.... rasa macam kat aiport changi je... kt changi....lagiklah...dorang memang sentiasa ronda pusing keliling.....
memaang elok dorang jaga gitu... tapi kita mesti cuak jer kan....

















Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan