diana-k punya keje

this tag was from the gediks diana-k ..hehehe....



1. Do you think you're hot?
am i hot...??? wooo dah lama tak dengar org cakaop gitu... dah suam2 kuku kot..muahahahah

2. Upload your favourite picture of you!



3. Why do you like that picture?

actually korang..bukan fave gambar aku pu nih... sorri yek... tapi aku suka tgk lips aku kat gambar nih... sbb aku punya lips tak lawa kalau dari depan..so gambar nih... aku bleh perasan lawa lah ye...heheh


4. When is your last time you ate pizza?

lama dah tak makan ... last skali... cuti skolah bulan 12 arituh.... my youngest sis treat us dinner....



5. The last song you listened to?

just before aku buat nih... aku dengar 'lonely no more - rob thomas '... lagu lama dah..... tapi best ..


6. What are you doing right now beside this?

read emails......dah aku buat entri nih... hanya masa aku takde keje jer kan.....bukan macam budak yang tag aku nih.... buat masa keje...cakap kat boss..hehehe



7. What name do you prefer besides yours?

suraya ... naper ntah.... aku pun tatau....



People i tag:

(1) lamanbaiduri (hah amik nih...heheheheh)

(2) harry (dah lama tak layan tag kan... asyik masak jer.... heheeh)

(3)kak yaya (hah amik kak... jgn tak amik tau...heheheheheh)

(4)misscloudy (yuhuuuuuu...this is for u....)

(5) chotz (chotz... saja kak mayang nak bagik semangat nih tau....heheheh)




8. Who is number one?

nih kawan kat opis.... lama dah knal..back in 2000 kot..... suka kawan ngan dia nih... lebih2 lagik... dulu kat unit kitorang... aku ngan dia jer pompuan.... to know her better,... g lah kat blog dia.....


9. Number three is having relationship with?

with her hubby lah ...errr... ada kekasih gelap ker kak yaya....muahahahahah


10. Say something about number 5.

this lil brother.... tgh sibuk carik kerje...(dpt keje jgn lupa banjer kak mayang...heheh)... dah bersawang blog dia nih... apa taknya..... dok sibuk ber FB jer.... heheheheh....


11. How about number 4?

belum penah jumpa this person.... cuma communicate tru blogging world.... kalau baca blog dia.... macam nak jumpa jer one day nnt..... misscloudy...bila nak invite me g makan2 kat kuantan...hehehehe


12. Who is number 2?

the lad with 2 lovely kid.... sedang sibuk usahakan food biz skang nih dengar nya... tapi mash blom bagi i try lagik....biler erk....


Comments

Diana-k said…
cessssssssssssssssss....
adenium said…
diana-k - hek eleh yan... seb baik aku tak tag ko semula..muahahah

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam