jom g melbourne

u nak sponsor i g melbourne tak????....u sponsor flight n shopping pun cukup lah... motip aku tulis gini...??? ...kalau ada org baca.. then dia nak sponsor... hah kan aku gak yang untung...hheheh...actually ada travel fair kat shah alam... seksyen 7.... kat dewan raja muda musa tuh... actually my fren tuh one of exhibitor... so aku saja ikut dia dtg sini... takde lah aku ambik apa2 package pun......saja jer takde apa nak buat... so dtg lah kan..

beg untuk korang letak all the brochure


miss... just promote u kat sini...








bila tengok byk2 pacakage nih... mula lah rasa nak g sana sini... dah lama woooo tak g meman.... tapi ...skang no komen lah ye.... actually aku nak buat entri pasal gemala travels nih... tapi nanti lah... nextweek lah ye...


























Comments

hiii sis ..
tula ..
best nyer kalau daapat jejalan..
lagi2 kalu ader yg support ..
adenium said…
nurul - lps exam baru bleh jenjalan tau..hehe
sofi said…
heii..dh smpi seksyen 7 tk singgah umah aku :PP
adenium said…
sofi - hah tuh la..aku rasa macm dkt umah hang... takper... aku selalu g shah alam ..nnt aku singgah...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan