rahsia

tadaaaaa... ini rahsia ke... aku pun tatau sapa punya resepi yang rahsia nih.... so again.... another entri bout SR... just forget the old entrie lah kan....
korang... aku dah promise no entri makan2 kan... after 1st feb,.... this is on the last day of january... salah kah aku...
aku rasa... entri bout makan2 should stay lah.... opppssss... it just me yang kene control makan.... so aku kene buat entri pasal orang lain makan ye... kanker makan dan aku nih....dah synonim kan.....

nih makan lepas boling.... ada 4 order kan...actually jumpa ngan adik n gefren adik 'mr bodyguard'... nasi n chicken chop for them.... tuh vietnamesse beef noodle ...aku punya.... and spaghetti 'mr bodyguard' punya.....

how's the taste... ada rasa itu lembu lebih la... dah nama pun beef ....

spaghetti nih...macam tak best jer..... (aku rasa memang tak best pun...oopppss... sori...)too dry .... ntah... rasa macam tak kene plak letak melted cheese tuh... well i'm not sooooooo italian... so itu aku rasa jer lah kan...heheheheh...tapi abis jer 'mr bodyguard' makan...


this is my teh tarik... caramel machiatto....























Comments

atty's said…
hhuhuuh..spaggeti tu yg tak menahan tuh
adenium said…
atty's - kakty...tapi saya rasa tak bestttt...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam