punisher: WarZone - the pix

jom layan gambar2 yang aku ambik before masuk cinema.... korang... tau tak... bila sampai tuh... kat escalator tuh...dah nampak lah punisher tuh... siap plak dah bergambar... tapi aku tak nampak org2 nuffnang dok kat situ.... so cam haru biru jer aku .....





aku datang collect tiket tuh pun dah lambat.... so duduk agak depan jugak lah kan....dorang ada buat games lah kat outpost cafe tuh.... actually ada 3 cinema for punisher malam tuh.... tak ingat lah aku sapa lagik yang organised...
the punisher n me (thanks mr bodiguard ..)
before show tuh... dorang ada gak lah buat gimik ,,... fight2 sket kat depan tuh.....letak bom bawah seat.... emm naper tak buat punisher tuh kidnap sesapa... ok jer aku kene kidnap ngan punisher... hehehe...opppss....ehhhh...lupa... aku memang tak leh kene kidnap lah... dah nama pun dtg ngan mr bodiguard kan...
































Comments

kojah said…
hehe dh letak pics sndri sis =)
adenium said…
kojah - er... pick aku ke tuh dik..hehehe...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan