jom naik bas

jalan2 naik bas... dah lama tak naik bas express tau... dulu... every montah aku visit my late dad kat kampung..so every month le naik bas express... tak larat woo..nak drive sorang2... satu physically letih... satu lagik tak larat poket....heheh

lupa dah bila last naik... tapi kalau malam memang sejuk giller.... actually dulu.. kat gomen keje alternate saturday... so kalau 1st wk aku balik.. then 3rd wk adik aku plak balik... so kitorang kene lah sacrifice macam tuh kan...mesti sacrifice tau... selagi ayah ada... skang bila dah takde... nak balik pun susah... rugi tau....

nih masa aku gi hantar my kazen.... nak balik dungun...ini my kazen yang dtg hari tuh.... emmm.. aku kan suka kalau kazen aku yang bermurah hati nih datang kl.... tapi atas sebab2 teknikal... aku tak dapat spend time ngan kazen nih lama2.... rasa ralat sangat.... lately aku agak close lah dgn kazen aku yang sorang nih... kazen aku nih anak ayah man..(sapa yang penah baca entri pasal ayah man..)....












Comments

atty's said…
skrg pun kalo naik bus..kalo ade antor perantin ..
adenium said…
atty's - kakty...tuh mesti plus rombongan cik kiah tuh kalau ngantor perantin ngan bas tuh....hehehe
kakyaya said…
last g langkawi tu ari...10 jam dlm bas..petak punggung!!
adenium said…
kakyaya - hahaha.... mesti serik dah tuh kan....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan