k-u-d-a-k-u-l-a-r-i

cuba teka mana satu kaki aku... wpun dua2 tuh kasut aku.. tapi satu jer kaki aku ye... haha... emm..ini baru pest time letak gambar kasut... plagiarism ke..hehehe...emmm kaki aku yang kasut hitam tuh...

aku suka waktu pagi....sebab sejuk...best,...

ini kat titiwangsa... tetiba jer bangun tido... terasa nak g jog kat titiwangsa.... dah bosan kot dua hari dah dok keliling setiawangsa.... mencari wangsa yang lain lah....bukan ini pest dtg sini pun...dulu almost tiap minggu aku kat sini.... kadang2 siap join aerobik yang dorang buat kat sini....pocho2 pun ada....
kalau dtg petang2 bleh bawak anak2 naik kuda kat sini......


rege naik kuda... enlarge lah gambar nih ye....



ada karnival gerak belia... tgk tuh... abang photog tuh..dr rtm...

ini track untuk control car... kalau kene time... ramai gak dorang main kat sini... dulu masa my sis (meme) kecik2....ada hati dia nak main car dia kat sini...hehehehe....tapi skang car tuh dah haziq buat rosak.....
best gak kalau pagi2 aku dapat lepak2 ...jog .... kat tempat2 cenggini.... dah kol 10 baru g keje... mesti best jer kan....mesti performance aku pun baik jer... ye ke....






































Comments

atty's said…
behnya dpt joging..ingat nak ajak akak g joging gak..
itangmanih said…
huhuhu...bile la den leh pi jogging mcm jaman bujeng2 dulu...
adenium said…
atty's - kakty... saya memang every weekend jog... nak join ...takde masalah punya...jom la...heheh

itangmanih - skang bawak adini n papa adini skalik...heheh...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam