n-a-s-i-k-a-n-d-a-r

tetiba jer kuar entri nasi kandar kan... korang pernah tau tak nasi kandar kasim mustafa ke mende tah yang kat penang tuh.... dulu aku kene stay buat attchment kat penang 2 minggu... belh kata selalu sgt lah aku makan kat situ... pulak tuh... aku stay kat vistana...kat bukit jambul tuh.... aku kan... kalau korang nak suruh aku makan kedai mamak ke.. nasi kandar ke... tiap hari pun aku takde hal lah....

nihh....raihan nasi kandar... located kat glenmarie...shah alam... aku sampai sini sebab gi tengok travel fair tuh lah.... travel fair tuh kat seksyen 7... nih aku bleh dtg makan sampai sini.... camne tuh... aku pun moskel......

ikut hati mcam nak jer makan... tapi aku ingat aku dah makan byk ...emmm... cancel kan jer lah niat tuh..... lebih2 lagik plak...bila aku tgk banyak mende yang aku nak... adoiiiyaiii.... lemah iman aku nih..... so.. baik takyah...heheheh
aku makan sini ngan 'mr bodiguard'.... camner tuh... dtg ngan kawan aku yang lain... bleh gi makan sampai sini... ngan 'mr bodiguard' plak.... ntah...aku pun tatau... tetiba makan jer... tuh lauk dia... sotong n paru... aku yang konon taknak makan... rembat jugak sotong n paru tuh... so lain kali u jgn tanya i nak ke tidak ye..heheheh


ayam goreng aku... apa..korang ingat betul ke aku tak makan...??hehehe
teh ais dan sirap limau.....


























Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan