b.o.l.i.n.g

dah lama aku tak main boling woooooo.... last skali masa buln 7 arituh lah kot.... lama lah tuh kan.... saturday aku g main kat 1 utama.... dulu aku dah penah gak main sini... dulu kan aku rajin...sorang pun aku layan gak.... nih aku main ngan kawan aku.... macam biasa lah kan... aku nih bukan ada skill pun... kalau nak longkang.... longkang jugaksssss..heheheheh
masa tgh giler2 dulu nak gak ada kasut ngan bola sendirik.... lelama demotivated plaks....sebab jarang ngat main....

kasut cenggini aku suka... takyah nak pakai tali

ini pin kawan aku yang tak jatuh....hehehe..jgn marah u....

kan aku dah kata... gitu jer score pun.. errr..S is for me (mayangSari)..hehe
lps nih kene banyak practice lah... lebih kurang cenggini jer lah aku score smalm.... sama lah dgn si A pun...A tuh 'mr bodyguard'... errr u kesian kat i ke... u bagi chance kat i menang...heheheheh























Comments

Wawa_Nadwa said…
WAHH!
best best.
jom main boling kak.
kumpul kan blogger main boling.
sonok nyerrr..

=P
haya_yaya said…
tu sesekali main,da lama x main..
mari kita bayangkan kalo seminggu 3,4 kali p main...hhhmmm....shalin zulkipli pn da kwin..agk2 mayang bole ganti?ah!poyo!! ; p
atty's said…
besh ar main bowling ..lama bangat dah tak main..
piayuco said…
jom main bowling..jom main bowling..
Hanarose said…
Wah.. besh seh maen bowling.. nape main bowling takmo ajak kiter??? Ni juara WISMA ni ahaks...
Diana-k said…
ehemm ehemm..mr A.....men bowling yerrr...muahahahaha
adenium said…
wawa_nadwa - menariks cadangan tuh... jom organize...

haya_yaya - memang poyooo... hahahah... takde nak ganti de..hahaha

atty's - jom lah kakty kita g main...

piayuco - jom lah... kat flamingo pun ok gak...

hanarose - sebab juara tuh lah taknak ajak..kang kalah plak i..heheh

diana-k - ini kesah boling la... takde spkulasi erk..hahaha
zOe said…
aku tertanya-tanya la identity mr bodyguard ni ..lenkali amik gambar kasi full frontal nyer :P
adenium said…
zoe - apa kelas tgk gambar...?? turun kl la... aku kasik tgk live..muahhahahaha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan