sebelum majlis

meh citer2 sket ...kesah sebelum majlis.... aku sampai pun.. tghari jumaat tuh... so mostly... banyak keje dah settle... sesampai tuh... my kazen sorang tuh tgh dok sapu umah... dia sampai awal pagi tadik.. sebelum subuh kot... yang lain2 dok masukkan goodies untuk wedding favour tuh.... so... i join the club....
lps solat jumaat .... dorang datang pasang pelamin... sepatutnya... semalam dah siap.... tapi.. sebab ntah camner ntah..ada problem teknikal sket... so depa buat lah harituh....
tuh adalah pelbagai goodies yang akan diberi pada tetamu esoknya.... ada memacam..ada untuk tetamu... kawan kawan rapat dan ..macam2 lah....
nih masa nak solek pengantin... sebelum majlis akad nikah... not bad jugak minah nih menyolek... tapi... bleh plak masa kat masjid... few people dok tanya... aku ke yang solek kan pengantin.... hisshhhh akak tak pandai ...takat untuk diri akak bleh lah kan...sket2..heheheh
tuh lah... jurusolek ngan pengantin nya.... dua dua nama ayu..hahahaha
nih plak adalah.. gambar hantaran dari pihak pompuan kepada lelaki.... suka kaler itam putih tuh.... nih semua hasil kreativiti kazen aku ye... huhhh serba boleh ... hias... masak... macam macam lah.... nnti lah aku tunjuk yang lagik clear ye...
aku sungguh suka tengok yang nih.... sebab dah warna nya itam putih... untuk hantaran buah pulak.. hanya diletak buah anggur hitam sahaja ye... sungguh cantik tau... takde lah nak letak buah warna warni bagai kan... mesti tak suit..heheheh
ini jer yang ada lam phone aku... yang lain nnt transfer dari kamera ye....aktiviti masak2 adalah di rumah kazen ku... so petang tuh,... aku sempat lah gi jenguk kazen aku kat umah dia kejap... sambil bergelak ektawa.. hish.. bukan nya nak tolong....
biasalah kazen aku tuh... nampak jer muka aku... terus plan untuk dtg kl... emmm sesampai tuh jer..terus dah dapat tarikh... okeh..okeh.... aku siap nak ambik cuti... tgk2 kalendar... hari dia nak dtg tuh... cuti umum..hehehe... so memang akan kehulu kehilir ngan dia lah nnt...heheheh








Comments

Liza said…
unik lah the hantaran, nampak klasik!
kaminakueh said…
bes gile laaa kawen2 nehh.. xsaba toi nk ade kenduri sendiri... haha
Munirah Abd said…
cantiklah hantaran hitam putih ini
adenium said…
liza - haah..saya pun suka... kalau dari camera pro..lagik cantik...:D

kaminakueh - haaa..nanti kawen..jgn lupa jemput ye.. :D

Munirah Abd - haah... berkenan sgt tgk... :D
BaiDuRi said…
selamat pengantin baru kakak...TAHNIAH! Semoga jodoh berkekalan buat selama-lamanya..
adenium said…
baiduri - insya allah...
adenium said…
baiduri - insya allah...
Ayu Zuraida said…
terima kasih..tema hitam putih ni mmg unik..dulu org jarang buat..tapi skg dh ramai..keputusan wrna tu dibuat setelah semua wrna masing2 xsetuju..hehehe..i mmg suka pink tp my husband mmg xleh pakai pink.geli katanye..ntah apa y dia geli pon xtau la...so kene la cncel..:P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan