dah abis cutiiiiii

gud morningggggggggggggggggggggggg....korang dah mula kerja ker... emm aku belom... belom bekerja di opis.. tapi ada kerja yang nak kene selesaikan..hehehe... how's your long holiday....???? banyak mende aku nak citer nih..heheheh... satu satu lah ye... tgk gambar kat bawah tuh.... itu adalah kami dipantai.... kalau nampak yang seluar biru itu..adalah haziq.... heheheh

aku balik kampung.... dari 12 feb ..sampai lah 16 februari... perjalanan balik ke kampung dan ke Kl adalah sangat smooth.... aku kan tak suka bersesak2.....actually... 13 feb harituh... ada majlis perkahwinan adik aku kat kampung... SELAMAT PENGANTIN BARU untuk mereka... semoga bahagia dan berkekalan hingga ke akhir hayat....

lately..kalau balik kampung.. aku mesti dok umah kazen aku... dok tolong dan tengok dia masak..hehehe... sket2 lah aku tanya2 kan... aku kan suka masak...heheheh... ada bende aku nak try nih.... baru dapat resepi.... tunggu... tunggu... heheheh...

14FEB..HARI BERKASIH SAYANG pun aku tak aware...(hayy... bukan aku celebrate pun...).. tapi semua orang aware kan.. aku teringat harituh 14 feb bila dapat satu text ..'Happy Valentine's luv. Hope you have a lovely day. '..wahhh.. aku sedang berkasih sayang ke.. hahahah... nan ado.. it's from fren.. dah 12 thn lebih kenal... memang tiap2 14 feb aku dapat message seumpama itu.. never miss a single year... kalau kawan cenggitu lah kan.. tapi masa ada pakwe dolu2 pun.. tak pernah nya ada wish ke.. kawan nih jugak yang wish... dan kengkadang invite for dinner...tq fren..hehehhe... tapi itu bukan bererti kita sanjung 14feb tuh kan... apa2 lah hang...

aktiviti kat kampung adalah..kenduri... berkemas... berkelah... berehat(rehat ke.. kerje jer...heheh)... dan paling bayak..sudah tentu lah makan.....

ok lah... nnt aku update...satu persatu ye.. :D







Comments

zOe said…
dah selamat dah si ayu naik pelamin? takde gambar kaa ..ker kat fb? congrats laa ..byk dpt soalan cepuemas ker? haha
Ayu Zuraida said…
mekasih..tunggu la gbr xkumpul lagi..maybe upload sikit2 dulu..
adenium said…
zoe - my close family ok.. sebab sumer dah tau reason kan.. cuma ada gak lah 3 4 orang yang celupar...

ayu zuraida - ok..

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam