citer makan sepanjang minggu

makan jom korang... opppsss... takleh lah..saya sedang menjaga permakanan saya..hahahaha.... sila gelakkkk... mesti korang dah dapat agak kan... tghhari mesti ada citer makan... emm ini citer makan..lebih dari seminggu.. tapi tak publish..so tambah2 lah citer minggu lepas jugk...hehehe
nasi lemak ayam berempah...nasi lemak antarabangsa... ini meme punya breakfast... tapi..sungguh tak sedap.. aku cuma rasa sambal dia jer sket... kan org kata...kalau nasi lemak..sambal nya sedap.. emm sedap lah nasi lemak nya... ye ke.. tapi sambal nya memang out.. kalau ada pilihan..memang aku tak makan lah sini...
my bfast...aku nak roti bakar.. jam baru ko 10... atau tatau kol waper kedai nih bukak... tapi amsa aku masuk.. not many people.. dan takde pun yang makan roti bakar...but.. bila aku nak order.. dah habis.. aku give up lah kalau kedai cenggini... pls improve service anda ye..
cucur udang itu adalah memang tasteless...seb bak ada sos tuh..kalau tak...membazir rm3 untuk 6 ketul cucur udang tuh.....
cucur bilis ... aku bukan nak puji diri..tapi much much more better dari cucur udang kat atas tuh... nih..my sis lah nak makan sambil tgk tivi... dah lama aku tak buat cucur.. so sesekali layan cucur bilis sambil tgk tivi ...di petang hari kan...:D
BIL beli sate... tapi aku tak bleh malan banyak... hanya 4 cucuk sahaja yang aku belasah...teruja..teryja... makan jugak ...memula ingat nak buat tatau jer.. tak makan kan...hehehe... nih haziq lah nak sgt makan sate... abah haziq... beli pulak.. ken main banyak... kan dah mamalong kene jugak makan... :P
dah lama tak makan donut... huh... tetiba beli.. sebab weekend..gi umah haziq... bleh lah... kalau tak.. takde nya nak beli.. satu tuh jer fave aku... oreo... yang lain...ambik yang bercoklat... sebab kalau yang lain..haziq tak minat...
tengok sket muka haziq tersenyum riang dengan JCO donut nih... tapi..bukan haziq makan sorang tau..heheheheheh
macam mana lah nak kurus kan ... walaupun tak makan banyak.. sket sket.. lama2 jadik banyak gak kan..heehhe.. makan jer lah..hehehe



Comments

UmiMia said…
macam-macam pilihan makanan daaaaaa....uit...dah lama tak makan donut....teringin lah plak...
adenium said…
lebih seminggu punya citer tuh rose..hahahaha... kata kontrol.. tapi citer makan jer manjang kan..:P

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan