1...2....3... boling.....

huhh.. memang dah lama tak main boling.... dah setahun dah... haah... betul lah..dah setahun... weekend baru nih... kelab kopi ofis aku anjurkan boling .. saja lah..suka2 sambil untuk mengeratkan silaturahim kan... buat pun kat equestarian club depan opis tuh jer...
satu kumpulan ada 3 orang.... kumpulan aku ada another 2 guys lah...masa dapat list kumpulan tuh.. aku dah tgk... ada yang sorang nih..memang selalu main... yang sorang lagik..aku tak tahu.. sbb dai baru gak lagik lah kat opis nih..wahh rupanya.. hebat jugak... aku nih.. kalau boling.. jarang kecewa.. sebab aku selalu benasib baik.. kerana team aku pandai.. so..aku yang tak pandai nih.. belh lah menumpang.. hehehe.. untung kan...

kitorang decide... pakai baju oren... heheh... go oren go... emmm masa memula tuh.. sorang dari kumpulan aku nih.. tak sampai2 lagik.. adoii lah...ilang semamngat sungguh aku... ye lah.. macam tak meriah ejr kumpulan aku.. kalau dua orang... kalau dua orang... bukan kumpulan ah kan... hehehe..

tapi seb baik... tgh2 main dia sampai jugak... wahh baru lah kami yang dua orang lagik nih... bersemangat semula... betul tau... psyco lah ... kalau main boling nih.. kene mood ok belaka tau..hehehe

agak2 jer lah yang mana aku punya erk... masa memula.. memang out terus.. 2nd game baru bersemangat... hehehehe

tapi berbaloi lah jugak main hari tuh...hehehe...

sebab kumpulan kami... champion... heheh.. individu pompuan plak.. dapat no 2.. sapaaaa lah tuh erkk.. :P .. dan ada sorang ahli kumpulan aku jugak.. dapat no 3 individu lelaki... hahhh... itu yang jadik... 1...2...3... tuh..hehehehe...

nasib jer lah aku tuh... kalau pin jatuh,..ok lah.. ada gak yang tak ok kengakdang..heheheh... sebab ada yang lebih pandai tak main tuh.. so ada lah peluang aku kan..hehehe

so kelab kopi opis aku...sila lah buat lagik aktiviti macam nih... emmm apa kata lepas nih... kita buat .... congkak plak ke... atau apa2 jer lah kan.... janji.. kita ada aktiviti....



MAJULAH SUKAN UNTUK NEGARA....








Comments

Lois said…
pose sblh bigbos tu.. padahal dpt no 2 je pon.. kar kar kar.. (ayat ayat (mcm) tak pueh ati)..

tp aku pueh hati sbb ko terrer (skit je) dari aku bab bowling nih..har har..
zOe said…
haha baru aku nak komen ..lois dah post dulu ...wahh memberku org kanan big bos lah ..makin lama makin ramai lak wajah2 yg tak dikenali dlm potrait keluarga imatec ni
adenium said…
lois - weiii lois... ko jgn tak pueh hati.. boss tarik aku beb.. aku kat belakang jer mulanya...kalau ada ko... mesti aku tak ditarik ..:P

zoe - bi...kalau ko ngan lois ada.. sure korang yang ditarik kots..heheheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam