aku dan lagu : kantoi

lagu nih ngan aku pun takde kene mengena... tapi lagu nih sungguh catchy.... dan seronok jer dengar ... kantoi rupanya... hahaha... harini aku bercuti.... orang KL bercuti... tapi cuti tak gi opis jer... so kita menguruskan hal2 yang kene disettlekan... orang selangor kan tak cuti...so kita ke selangor menguruskan nya ye... :D

jomm ..layannn... jgn sampai kantoi... hah kang skang dah susah....




Lirik Lagu Kantoi - Zee Avi (Kokokaina)

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn’t true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai… you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don’t believe you
I’ve always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that’s the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex boyfriend’s best friend, Tommy…

Comments

zOe said…
i attended her showcase in philly last nov, dpt lah layan lagu ni live..cute jer org nyer ..nak g concert bon jovi x mampu haha..usd300 tu pun duduk nun jauh di sinun
adenium said…
zoe - sempoi jer minah nih kan... budak swak kan.. huishhh kalau ko tgk konsert bon jovi.. aku SGT JELES weiiii...

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan