rimmel london

tadaaaaa.... nih adalah bengbarang yang aku baru dapat... kalau korang dan jengah blog rose mesti dah tau citer kan... emmm nih tadik aku baru hambik dari rose lah jugak....

actually nih adalah sebab kitorang jadik guest macam shooting project alpha kak red arituh... sebenarnya rimmel london nih one of sponsor lah jugak tau... yang best tuh... aku dapat 3 lips gloss.... korang tau takkk aku baru jer tau appreciate penggunaan lip gloss nih... dolu... tak..hehehe..so..mesti aku suker.....


dah tuh... aku dapat liquid eye liner... hahaha.. suker... tapi satu masalah.. aku kene balajar melukis...asyik bengkok jer garisan atas mata aku..hahaha... jarang benor dapat garisan yang cantik... kalau tau.. susahnya nak pakai eye liner atas mata nih..(bagik aku lah ye..)... mesti aku belajar betul masa kelas lukisan dulu...hehehe

apapun... many thanks kak red ... bebila kalau ada jemput lah lagik..hehehehe



Comments

daela said…
wa....aku nyer jer x dapat lagik...x sabo nk pakai mascara...hahaha..
atty's said…
WAH BESH NYA SID..
adenium said…
daela - cepat gi hambik dila ...heheeh

atty's - hehehe...rezeki kakty..
:-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam