selamat berpuasa... dan cornflakes pedas....: UPDATE

entri nih aku stick kan kat sini kejap... new entri tolong scroll down ye...
Selamat Berpuasa kepada semua yang selalu singgah kat blog aku.... korang semua lah kan... semoga ramadhan tahun ini... kita mendapat lebih keberkatan .... insya allah........

so sempena bulan puasa... aku pun nak lah promote jualan aku nih.... actaully akua da buat cookies.... chocolate chips ngan biskut cornflakes... dan cornflakes pedas nih.... tapi kat sini aku iklan kan cornflakes pedas nih jer.... ada iklan gak kat blog Kak Red



kepada sesiapa yang berminat nak dapatkan cornflakes pedas ini.... harganya RM15 satu balang nih... ini adalah termasuk kos penghantaran.... kalau hambik dua balang.... diskaun RM2 ..so jadik RM28 sahaja....

so kepada sesiapa yang berminat, boleh lah email kat aku...

mayangkelapa@yahoo.com


biskut cornflakes RM15 untuk 50biji


chocolate chips RM18 untuk 50 biji





Comments

Gina said…
Welcome Ramadan
Walk humbly
Talk politely
Dress neatly
Treat kindly
Pray attentively
Donate generously
May ALLAH bless & protect you…
Lyn Yusoff said…
hi sid,
selamat berpuasa..
Munirah Abd said…
korang korang ini adalah sedap

baik beli..

cuba buat pasti xmenjadi!! hahahaha..

terutama aku yg buat pasti FAIL..

jadi baik beli..sonang..

beli tau..aku paksa!! :p
adenium said…
Gina - Salam Ramadhan dan selamat berpuasa Gina...

Lyn Yusoff - Salam Ramadhan dan Selamat berpuasa Lyn..

Munirah Abd - thanks dik mempromote... Munirah nih dah supply kan banyak gak cornfalkes nih...

Selamat berpuasa...
Mr & Mrs MonDoK said…
.:: Nak!!! Nak!!! Dah drop email kat mayangkelapa, tpi takde respon... Huhuhu!!! ::.
♥Syamelia♥ said…
selamat berpuasa sid...

cornflake 2 mmg nampak menarik sggt la...
nak2 lagi if dia pedas...
nyummy...
adenium said…
mr &mrs mondok - hi mrs mondok... i dah reply email u... mungkin masuk junk mail folder... and i dah resend mail ... :-)

syamelia - selamat berpuasa emi... :-)
zOe said…
i can vouch for the yumminess of the cornflake sambal..hehe nanti aku try replicate buat sendiri kat sini dah mu jauh nar ..ker boleh order pos ke sini sid? :)
adenium said…
zoe - bleh..bleh... ikut rege USD ..hahaha... weii.. nak ngantor tuh jauh sgt... ko bagik duit postage dah lah..hahahaha
kojah said…
serius sedap!!aku dah try...
nURmALa mAZLan said…
salam..
caner nak order??
POSH76 said…
teruja dgn komen si kojah...i nak oder 2 balang yer...first time dgr cornflakes version pedas...mesti sedap...
amyjoe said…
Nak order cornflakes pedas. Check e-mail pls :)
adenium said…
kojah - thanks kojah..heheh

nurmala mazlan - kalau nak order cuma email ke mayangkelapa@yahoo.com :-)

amyjoe - orait... kalau masih belum mendapat respon boleh email sekali lagik.. :-)
adenium said…
posh76 - no problem...i dah respon your email kan.. :-)

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan