berbuka @ A&W

best gak tau korang berbuka kat A&W..hhehehe.. actually aku malas nak berebut2 ngan orang... so g berbuka kat sini... kat kota damansara.... kat petronas tuh... senang jer.. beratur kejap..dah belh dapat......

actually kitorang... dok terliur ngan float nih... rootbeer float nih...memang takde bleh lawan lah.. sampai lepas tuh aku sanggup dtg lagik A&W nih... sebb nak beli floats semata... dan tunggu kat setengah jam...kat A&W jejantas plak....
burger nak... ayam pun nak... hah..rembat jer kah semua.....not bad gak ayam nya... sbb aku kalau bab ayam goreng nih... hanya lah KFC jer yang best... tapi yang nih not bad ye..
burger mende ntah kawan aku punya... knowing him.. memang tak suka yang ada sayur..pickles bagai nih... lebih2 lagi tomato.....
my double mozarella ... besttt... tapi sebab dah makan curley fries...ngan ayam tuh.... kene lah aku mintak kawan aku tuh tolong makan sket... provided aku lenyapkan dulu tomato tu lah...hehehe
aku lebih suka wedges atau dries biasa dari curley2 nih...
tetiba rasa nak berbuka kat A&W lagik..hahahahaha




Comments

zOe said…
i miss A&W hehe...tapi dah buat seround ari tu suma tempat faverit sekitar kd n kl masa before terbang sini ..luvvv their float n mozza burger ..oh n u shud go to domino's kat tropicana tuh order cheesy onion ring dier marveles!
adenium said…
zoe - domino's [un pizz dia skang sgt sedappppp.... adoiii tetiba au ter4ingat rootbeer float lahhhh.hahaahha

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam