Personal shopper..???

hah korang... tetiba jer kan keluar gambar paper bag stage nih... apa ada kat dalam tuh...? actually sempena merdaka baru nih... stage buat sale... 31% on the second items onward... banayk dah tuh 31% kan... plus dapat double points (ini untuk members lah kan...) ...

actually aku bukan ada apa2 nak carik pun... tapi kalau dah dengar ada sale.. stage siap sms.. email bagai kan... so.. nak gak jenguk2... sebelum tuh aku war2 kan jugak kat kengkawan GBM... since stage baru ada kat pavilion... midvalley ngan tropicana city mall.... so my personal shopper pun dok ngirim ....hehehe...

dah lah discount tuh untuh second items onward... yang memula tuh nak beli hapa...??? hahaha...ko carik lah yang termurah kan... heheeh.. korang tau aku beli apa... sponge..rm5 jer. kan...



actually aku nak carik lipstik jer pun... errrr... tapi aku tak leh nak reveal lah apa yang ku beli... sebab apa yang ku beli adalah kiriman orang ..dan jugak aku carik kan birthday present orang...heheheh (orang yang satu tuh takleh link... dia tau jer sendirik siapa dia...) hehehe




Comments

*ayu* said…
i ker org tu? mauakakkakaka...

habis korang sapu bersih nih.. i nak bagi apa kat dia nanti??

isk!:P
adenium said…
*ayu* - emmmm.. siapa erk..hahahaha
JIVEBUMZ said…
apa ada dalam beg tu yer?

hurmmmm
adenium said…
jivebumz - emm nanti empunya barangan itu akan memberitahu..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan