AMANDA : brownies bandung

aku cuma nak tunjuk kedai brownies AMANDA nih... kat DAGO pun ada ye.. besar.... borwnies nya bestttt.... patut lah kalau g bandung... orang kata kene beli .....bukan tuh jer.. all the kerepek pun aku beli sampai satu beg,..hahahahah.. tuh yang kene carik beg tambahan tuh.....


ini lah brownies yang macam2 perisa nya.... bukan sahaja besttt... tapi murah sangat.... yang cenggitu... range rege nya... dari rp20000 to rp30000 jer .....

ada jual bawang goreng... mcam menarik jer.. nak rasa takleh... tapi aku beli lah jugak....

ada lagi satu kedai / bakeri yang agak femes kat bandung nih... nnt aku citer ye.....






Comments

cik syahira said…
assalamualaikum kak sid.

aisey, tak perasan lak kedai ni.
sy sempat singgah ke kartika je beli brownies. hehe.. sedap kan! tau beli banyak2. hishh.. memang nk kena pergi lg nih =)
zOe said…
aku beli brownies kukus kat mobile stand yang parkir kat boutique shop sana jer..x jejak pun kat main outlet dier hehe..busy soping kan dulu
adenium said…
cik syahira - kartika pun saya pergi..hehe

zoe - hahah...ko memang... mana nak sempat kan..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan