macam macam bandung

emmm.. aku yang giller j.co donut nih... mesti tak lepas makan donut ye... berturut lak tuh,..hahaha.. macam kat kl takde... tapi j.co nih memang dari indon ye korang......

mine ..sudah tentu orio kan....

aldan yang memula jumpa keychain nih... dlm rp25000 ....
hah ..kalau dah shopping tuh...jgn lupa simpan sket untuk tax ye... bandung nih among yang termurah taxnya kat indonesia....
bandung jugak adalah sgt femes dengan strawberri.... sebab ada tanah tinggi.... best nya straberri nya... aku kalau tahan lama... nak jer beli banyak2 bawak balik... motip..?? dah murah sangat kan..hehehehe

tatau apa nak citer,.... hehehe... bulan puasa nih... ide pun puasa gak hehehehehe











Comments

IMCurtain said…
Lovely post. Selamat hari raya Aidilfitri (in advance). Have a nice day!

p/s: We would like to invite all of you to join our blogging community which helps you to get more visitors to your blogs. It's totally free and you get the chance to meet other celebrity bloggers. Visit us at Social Blogger Community

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam