william again

ya ampunnn... tak abis lagik citer makan-makan nih... but this for sure not the kuching version maa.... ini makan kat william..... err...aku penah citer dah dulu.. aku gi william ngan mr bodiguard kan.... kali nih aku g ngan mr bodiguard lah jugak... cuma nya ..buka dua orang jer... tapi kitorang berlima.....
petang tuh uncle chik (i prefer to mention by this name... at the moment)..called me.. tanya nak dinner with them ..?? since aku pun takde keje... so join je lah kan....sebab tatau nak g mana... so kitorang g 'kedai kopi' kat shah alam tuh.....mr bodiguard pun join gak nih..... dah duduk pun kat situ...tetiba bleh dtg idea nak g william... terus jer kitorang g william...bleh gitu...??? bleh jer...

ribena laici..yang sungguh besar... aku share ngan mr bodiguard pun tak abis....

laici pun big portion.....
we ordered 2 nasi goreng ketam.... mr bodiguard can finish 1 portion ma.... as usuall.... aku akan mencuri..the soft shell crab... aku tgk mr bodiguard pun macam tak makan jer softshell crab tuh... lebih makan udang je... emmm dah kata aku memang suka ketam jenis tuh... so... hehehe... kene lah dia buat2 tak suka kot.... kot ye.. sebab aku tak tanya pun dia....
huh... sungguh maveless nya spaghetti nih.....seafood yang sungguh meriah.... sedap giller korang.... g lah.... cuba terai test.... kitorang ordered 3 dish untuk 5 orang.....
sorri ye... gambar kene air... muka seseorang itu..kurang jelas..... there... uncle chik... aunty ruby... and mawar...


malam tuh..aku sungguh kenyang giller.... walaupun makan ramai2... tapi sungguh besar portion tuh... itu pun udang tuh siap tapau lagik kau...... it cost us rm98.....









Comments

zOe said…
weii bila laks nak date ngan aku ni at william's ..aku tertunggu2 ternanti2 ni ..
adenium said…
zoe - aku tau..aku ada date ngan ko kat william.... dah ko bizi jer... tamau balik KD pun..hehehe... just let me know bila ko free...heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan