many thanks kak red

entri nih untuk say thanks to kak red/redmummy/red diva ... pasal kak red buat selingan kat entri HK and Bangkok kat RM... so secara tak langsung..dapat lah naikkan hit kan.... dan yang tak sangka... mungkin dari link RM tuh...kak jun - cupcakes tuh pun ada singgah semalam... aku memang selalu follow blog kak jun dalam diam... dan lately sgt teruja nak join kelas2 buat cupcakes tuh... cuma masa takde lah skang nih....

again... thanks kak red.. and also kak jun..kerana singgah



Comments

Kak Merah said…
jom kita party sid
jommm
jommmmm
kojah said…
kaksidddddd, epi besdayyyy...bila nak kawen?hakhakhak
atty's said…
nak join jugak...heheheheh h
adenium said…
Kak Merah - jommmmmmmm...err nih ada reminder kak.."jgn lupa bawak turun *tut* esok" ..hahahaha

kojah - thanks kojah... insya allah.. ada jodoh aku kawin ..hehehe

atty's - nak join ke kakty..jommmmmm
atty's said…
anda ditag,kalo free buat lor..ye
Hi Adenium,

Best la cerita u..salam perkenalan. Take care.

Ida
adenium said…
atty's - ok kakty...will do.. :-)
adenium said…
Ida Hariati Hashim - Hi... thanks for dropping by.... salam kenal jugak... exchange links...??
Wawa_Nadwa said…
kak cyg,
epy belated birthday!!
=P

p/s: dpt tau dr blog kak red n diana-k.
adenium said…
wawa_nadwa - thanks sis

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan