bday - dinner treat

fist of all aku nak thanks my fren zoe .... for the birthday treat.... actually zoe dah lama ajak aku g william...opppssss... aku g william lagik lah..heheheheh....baru tadi bodiguard tertau..hahahah... sori ye... tak cakap n tak ajak u.... emmm aku rasa dlm masa terdekat ada 2 lagik trip ke william kot.... satu for my sisters (my famili )... then for aunty anje 's birthday... dia kata nak try william... dunno lah kalau bodiguard nak g kat lain kan....

ehhh...tetiba jer masuk citer bodiguard... sambung balik citer zoe... zoe pun dok tanya2 bila nak g... sebb lps nih dia nak ajak buah hati kesayangan dia lah plak makan kat sini... so tuh kira g survey tempat lah ..heheheh

iced milo.. and watermelon juice.. i nak rebina laici... tapi gelas bapak besar korang... share ngan bodiguard pun tak abis... ini mau minum sorang....
zoe teruja kot tgk aku order spaghetti seafood hari tuh.... but that nite ...zoe ordered fettuccini instead of spaghetti.... aku dok ambik seafood n mushroom nya ... err.. tersedut jugak cream sauce yang menggemukkan itu.... adooiiiiyaiii tak tahan....

aku odered ..emmm lupa apa kenama... bbq ribs kot... tapi aku tak bleh nak abiskan... not even a quater pn aku makan tau... then pack... masih ada dlm fridge tuh....
again.. aku tunjukkan my fren si zoe tuh.... lama dia dok semenanjung kali nih.... zoe kan keje kat kuching... orang bintulu ye.... and gonna fly to US to persue her masters degree.... all the best zoe... and thanks for the dinner...






Comments

haya_yaya said…
cream sauce nyer...!!!ngeriii.....
tebayang2 mac n cis SR aritu....
muke zoe skali pndang mcm tini 3R kan..?
adenium said…
haya_yaya - kak yaya.. memang ngeri..hahaha...
wah ye ke... mesti suker tuh kalau si zoe baca,....
as a.k.a axa87 said…
william... memang best giler. Saya pun tak pernah habis makan kat sana. Pernah order Chicken Golden Bleu dengan Baked Pasta. Sangat sedap. Tak try air Strawberry banana ke... Sangat lazat air itu.
adenium said…
as a.k.a axa87 - yaaa betullll... bnyak lagik dish yang belum dicuba nih..heheheh
zOe said…
sid, aku saja nak habaq kat mu ..aku g dinner kat william's lagi tadi w effa..ni under pretext nak show the place to effa laks hehe ..next weekn g lagi ngan abe ku pulak ..terima kasih sid kerna telah menemukan ku ngan fetuccine carbonara seafood yg marveles ..

esok nak kena swim 20 laps lah jwbnyer
adenium said…
zoe - dapat text ko semalam..ada gak raa2 jeles... nak g gak... tapi giler ko... nak aku gemuk ek....

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan