my sayang

ini lah my sayang... sapa lagik kalau bukan haziq kan.... tgk tuh.... haziq tgh tunjuk jam dia.... ken main suka dia dapat jam tuh... siap tekan2 lmpu.....
haziq skang pandai sungguh bergaya... cam mamalong dia ker.... cam mamalong dia dulu2 lah kot... skang dah agak2 kurang bergaya lah..hahahah... tapi kene lah jugak jaga ketrampilan kan.... knowing me ... emmm nak sentiasa look presentable.... sbb tuh aku nak diet gille2 skang nih.... keje aku selalu jumpa org dan kadang2 deal ngan orang... so kalau tak presentable ... dah lah communication alwitz break down..hahahhah... so kalau org nampak kita presentable... senang keje...kan...oppss melalu plak aku....

nih haziq tgh bersiap nak ikut mama (makcik dia yang jaga dia tuh...) g tgk kazen dia kat plkn....

kan dah cakap... pantang suh tunjuk jam... dia terus tunjuk..... asyik pakai jer plak tuh kan... sebb dia suka lah tuh......










Comments

atty's said…
wah haziq mcm abg fir ar..leh geng..
Harry said…
amboi haziq...bergaya...
adenium said…
atty's - hah tuh la... ntah2 dah dkt nak sama besar kjak kakty..heheh

harry - well harry ... tgk lah mamalong dia..heheheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan