healthy..???

lagik2 entri makan.... tapi ini healthy food ... kalau dah makan tu.... ada jer reason kan.... actually arituh aku g 1 utama ngan my fren..... tetiba terasa nak makan salmon.... ingat nak g carik fish manhattan.... tapi my fren baru jer g fish manhattan tuh... so kene lah carik alternatif lain..... tetiba aku terpikir kat tepanyaki kat food court tuh.....
aku minum honey lemon.... and my fren...iced lemon tea....

my tepanyaki salmon......
my fren ambik mix seafood ke apa ntah...
dish tuh cost bout RM15 ++ jer each kot.... comes with soup... rice... n ada apa ntah tuh.... hish dah kata nak diet kan.... aku hanya makan salmon ku itu sahaja..... ngan kueh tuh.... nasi tak sentuh pun lah.....
not bad jugak salmon tuh.... tapi nih masih tak puas hati nih.... sebab hajat nak makan salmon kat fish manhattan tak dapat nih.... harus kene carik makan tuh..heheeh






Comments

haya_yaya said…
komen takde kena mengena dgn tajuk..
HAPY BDAY,Yang...semoga hidup betmbah keberkatan,diberikan rezki dan dipermudahkan perjalanan..dan...pispiskacangpis..
love u..
Munirah Abd said…
akak!!

its ur birthday ye!!!
happy birthday!!!!
semoga panjang umor dan sentiasa di murahkan rezki..

amin~~~~~~~~~~


*buat lagi xkepek cornflakes pedas???
adenium said…
haya_yaya - tq ...tq..tq kak yaya.... taknak hadiahkan kacang pis ke..heheheh

Munirah Abd - thank u sis....

ada jer..buat ikut permintaan.. :-)
kalau nak order jer dik..heheh
atty's said…
sedapnya..huhuhuh..lapo..banget nieh
adenium said…
atty's - memang sedap kakty.. hahaha... emm nih plan nak g melahap salmon kat fish manhattan plak..hehehe

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam