CKin2U

tetiba nk citer pasal perfume.... takde apa yang nak citer pun sebenarnya.... cuma... harituh..dlm 2 minggu lepas kot...kazen aku dtg kl... masa teman dia shopping.... dia ada lah beli perfume kat bawah tuh... 100ml =rm207 ...emmm aku tgk jer lah.... sebab memang tak berkemampuan nak beli masa tuh..hehehehe... walaupun teruja.....heheheheh

tapi saturday arituh... aku g sunway piramid.... kat jusco tuh... memang nak carik perfume... hajat dihati memang lah hugo kan.... tapi takde plak kat jusco situ.... dok tgk2 ada beberapa yang macam ada murah,....konpius gak... skali... perfume kat atas tuh... ada sales ke promotion ke haper ntah.... dah jadik rm155 ... banyak tuh beza.... so apa lagik... aku grab jer lah kan....
dah tuh... on the way balik... harus lah call kazen aku... bgtau..hahaha... tapi apa boleh buatkan...hehehehe...





Comments

atty's said…
wangi nya sampai sini bau ....hehehhe .
haya_yaya said…
Yang,akak selalu bli yg miniature jer..
paling mahal pn 60 hengget..bole bli byk2 jnis.kalo bli yg memahal,kang dapek satu jer..
kt uptown subang murah..anna sui bru 35 hengget..lame bole pakai
adenium said…
atty's - hehehe... memang worth lah beli.. dah lah murah,..bau bleh sampai sana..heheh

haya_yaya - errr.. kak yaya.... mai lah beli satu unt saya miniature tu..heheheh
*ayu* said…
hamboi wanginya.... pheewwiittt...
wallpapersdeco said…
hi have a nice day.. looking for wallpapers for your house, office or shop? feel free to visit my blog. Thank you.
adenium said…
*ayu* - eh ayu... hang bau erk..heheheeh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan