rentetan kesah sushi

jom sambung citer sushi.... tapi don wori.... no food will be showed... hahahah...percaya lah..... tunjul sket kami2 yang melahap itu japanese food.... nih aina... anak shana n zul.... 2nd daughter.... macam boy jer si aina nih tau....

ini kakak nya huda... nur huda amalin.... punya lah susah nak ambik gambar dia skang nih... dulu masa kecik... kalau g umah dia.... asyik nak nangis jer bdak nih.... huda nih memang anak ayah tau... kamcing giller ngan ayah dia si zul tuh....
nih...adik aku ayu (piayuco.blogspot.com) ngan kawan aku senget... how she being called senget... pajang citer... biasalah budak2 skolah aku kan.... nan ado nama cantik nya....
bapak mithali..... papa tgh suap wafiq sushi....huda plak dok nyusu atas riba ayah.... untung korang dapat suami mithali..heheheheh
mad jawe menunjukkan lagik kemithalian nya.... balh lah mung mad... dan dan dukung hafiy bila aku nak snappy.... mad jawe nih dulu skolah kat jepun.... so kalau bab makan2 jepun nih... tau sgt lah.... actually nih tak cukup korum.... kalau aku himpun bebudak jepun... lagik riuh sakae sushi nih.... bola..were... kurapt....dramang (jadik orang france doh lening...) ...hah sapa lagik... jom buat gathering kat sakae sushi lah..hehehe
sebijik kan... wafiq ngan papa dia.....

hah ni kaum2 ibu plak.... the 2 mamas - shana n ana with the kids.....
nih aku lah tolong pegangkan hafiy.... mad jawe was the last person to arrive kan.... so aku dah mula nak stop masa tuh... so tuh yang aku pegangkan hafiy......
kalau pegang budak yang tak nangis camnih ok lah.... kalau menangis...kang ngan aku2 gak nangis kang... kalau dah anak sendirik nangis... tak cakap apa lah kan......





Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan