kacang oh kacang

korang,..... nih aku nak citer sket pasal panjang....hahhahha... bukan pe.... ini actually masa hari lunch kat umah uncle chik n aunty ruby hari tuh.... malam tuh i promised them nak g tolong2 lah kan.... konon nya lah... padahal...sampai lambat lah jugak.... (aku kata lambat sebab aunty dah siap masak few dish...)... masa sampai... aku pun dok tolong potong sayur.... kacang panjang tuh nak buat pecal.. bukan aku tak pernak makan... tapi ntah lah..kenapa aku bleh tak teringat macam mana rupa kacang panjang untuk buat pecal.... hahahahah

bleh aku potong kacang tuh cenggini.... (nasib baik aunty kata... takper..nnt belh buat nasi goreng..hahahaha)

patutnya potong macam nih la..... hahahahahah... hah korang... reject!!!!!.... kacang tuh lah kene reject kan....so korang... lain kali... tanya dulu betul2.... hahhahahahahah...



Comments

zOe said…
tak per..future mil very nice lady ..leh kasi guidance lagi later on ..kena amik iktibar ni .aku ni pun amatlah JARANG masuk dapur
adenium said…
zoe - emmmm i wish she gonna be my mil..heheh

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan