Car Stiker RedMummy anyone...???

entri ini akan stick disini untuk seketika...... scroll ke bawah untuk entri terbaru ye.....

hah korang.... entri nih dah kuar dah kat blog RM ....now the GBM is promoting the sticker as well.... itu lah kalau dulu GBM dok cakap ada projek lah.... ada kejutan lah... apa2lah kan... so now... it's out.... bukan per... dulu tamau lah bgtau awal2...sbb masa tuh we GBM masih lagik dok struggling to make this happen kan.... and it now happen... hahaha...


bout the sticker.... hanyalah RM10.... mahal ke... cenggini ye korang.... itu lah kos nak buat sticker tuh... kos nak hantar kat korang.... dan tak lupa jugak... untuk charity.... (ini akan diumumkan kemudian...)...itulah salah satu usaha kami untuk membantu yang memerlukan jugak .... so secara tidak langsung...korang jugak menyumbang kan....


bak kata mak merah "**memang ada yang tak suka tampal car sticker kat kereta, tapi kamu masih boleh membantu by ordering the car sticker, kerana your payment is contributing to the charity as well….."

so... kepada semua.... kepada sesiapa yang nak meng'order' sticker ini.... sila click sini ...

sambil meng'order' ...sambil menderma....





Comments

Popular posts from this blog

Catatan Perjalanan : Perjalanan ke Beijing (I)

aku dan lagu : MIMPI YANG SEMPURNA - peter pan

Catatan Perjalanan: #UKtrip2017 #Europetrip2017 - Amsterdam